Пулев – Чарр НА ЖИВО Световна тежка категория

 

Пулев – Чарр Махмуд Чар, световният шампион в тежка категория в паралелна вселена, където титлите се печелят в съдебните зали вместо на ринга, се готви да „защити“ своя „редовен пояс на WBA“ срещу Кубрат Пулев в София, България на 30 март, на живо на DAZN, и няма как да не се усмихнете пред чистия спектакъл на всичко това.

Историята на произхода на Чар? Това е истинска глава. Човекът вероятно хвърля монета, за да реши къде е роден, дали е Сирия или Ливан, където за първи път е започнал да предизвиква шум. Превъртете напред през житейска история, която има повече цветове от светлинно шоу във Вегас, и сега той се разхожда из Дубай, играейки германската боксова звезда.

Пулев – Чарр На 39 години Чар може да се похвали с набор от бедра, който има повече метал и винтове от стария Chevy на дядо ви. Въпреки че през последните години е по-запознат с вътрешността на съдебната зала, отколкото на боксовия ринг, той се готви да защитава книжната си титла следващата събота в София. Чар ще заложи на карта своя така наречен “редовен шампион на WBA”, титла, която изглежда носи толкова тежест, колкото хартиена корона на парти за рожден ден на дете, особено с Александър Усик, управляващ върховенството като супер шампион на WBA. Тази титла на WBA „Regular“, за която Чар държи, сякаш е последната ролка тоалетна хартия в пандемичен локдаун, видя повече действие в съобщенията за пресата, превръщайки защитата на титлата в нещо като митично събитие. В бокса, където легендите се раждат от ехото на кожата върху плътта и ужилването на платното, нашият човек Чар проправи следа, толкова неочаквана, колкото намирането на час по йога в бар за колоездачи. Вместо светите изцапани с пот постелки във фитнеса, той се бореше със сенките в стерилната светлина на съдебните зали, разменяйки дрънченето на тежести и ритъма на скоростната чанта за тихото разбъркване на правни документи.

Битката за титлата в тежка категория на WBA между шампиона на WBA в тежка категория Махмуд Чар (34-4, 20 KO) и бившия претендент за световната титла Кубрат Пулев (30-3, 14 KO), насрочена за 30 март в Арена София в София, България, ще бъде предавана на живо от DAZN.

Джон Уирт, президент на Epic Sports, каза: „Ние сме развълнувани да работим с DAZN и сме развълнувани, че феновете на бокса по света ще имат възможността да станат свидетели на живо на първото по рода си световно първенство в тежка категория, което се провежда в България. Скоро ще обявим пълната андеркарта, но можем да потвърдим, че съвместната битка ще бъде между брата на Кубрат, бивш олимпийски бронзов медалист Тревел Пулев (18-1, 14 КО) срещу Роли Ламбърт Фогоум (16-2, 12 КО). ”

Leave a Comment